Bőrtípusok ápolása

Az, hogy bőröd mennyire jól látja el a normál élettani funkcióit, sok külső és belső tényezőtől függ. Nagyon fontos, hogy a mindennapi arcápoláshoz a bőrtípusodnak megfelelő, gyengéd kozmetikumokat válassz. Valamennyi Cremio kozmetikum tervezésénél az a legfőbb szempont, hogy segítse a bőröd természetes vízmegtartó feladaiatnak ellátását. Segítségünkre vannak ebben a növényi erdetű alapanyagok, és az innovatív technológia, amivel a legoptimálisabban használhatjuk ki a növényekben rejlő lehetőségeket.

  • Normál bőröd van? Ez a bőrtípus minimális támogatást igényel. Ám az évek múlása ezt a bőrtípust sem kíméli, így gondoskodni kell arról, hogy naponta gyengéden tisztísd le, figyelj arra, hogy a finom és mimikai ráncokat ápold ráncfeltöltő hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel. Használd minden nap lemosáshoz a Micellar Rose Water-t, a mindennapos hidratáláshoz a Happy Face nappali hidratálót, A Shine serumot, ami egy kis fényt kölcsönöz az arcnak. vagy a Hyaluron serumot, amely minden smink alá kiváló alap és segíti a bőr védelmi funkcióját a napi káros hatások kivédésében. 
  • Pattanásos bőröd van? A pattanásos bőr ápolásánál elengedhetetlen a napi 2-szeri lemosás, kétnaponta a radírozás és a mindennapos hidratálás krémekkel, szérumokkal. Olyan olajokat használunk a Cremio arckrémekben, amelyek nem tömítik el a pórusokat, azaz nem komedogének. A Cremio portfólióban többféle hidratáló, olajmentes kozmetikum megtalálható. Használd lemosásra a Micellar Rose water-t, ami önmagában tisztít és hidratál, radírozásra a Himalayan Scrub-ot, mindennapos hidratálásra a Matt serum-ot, ami a hyaluronsavnak köszönhetően gyorsan hidratál és a rizskeményítőnek köszönhetően segít az olajos csillogás meggátlásában. Használd az Azulene Cream-et akár nappal akár éjszaka, ami gyulladáscsökkentő növényi hatóanyagokkal segít abban, hogy ápoltnak és magabiztosnak érezd magad. A Calm serumot szitén bőrnyugtató növényi alapanyagokkal dúsítottuk, amit leginkább akkor ajánlunk, ha feszül, húzódik az arcbőröd.  
  • Száraz bőröd van? Akkor jöhetnek a magasabb olajtartalmú, vagy tisztán olaj kompozíciók. Kiváló ápoló hatásúak és a krémekkel nagyon jól kombinálhatóak a Cremio olajszérumok. Ráncfeltöltő acmella kivonattal dúsított az Anti Age szerum. Használd naponta 2x a Hyaluron serumot vagy az enyhe fényt adó Shine serumot. Az éjszakai arcápoláshoz használd a Night repair shea vajas Q10-es krémet. Testápoláshoz javasoljuk, hogy a száraz elhalt hámsejteket radírozd le a Himalayan Body scrub testradírral, majd ápold a finom púderes illatú Body Butter testápolóval.   
  • Rozáceás bőröd van? A rozáceás bőr érzékeny, lobbanékony, könnyen kipirosodik, óvatosan kell vele bánni. Erre a bőrtípusra olyan termékeket fejlesztettünk ki, amelyek fő alkotóeleme a Couperine. A Couperine a rukkolának és a fügekaktusz virágának kivonata, olasz kutatók által szabadalmaztatott kivonási eljárással készül. A Couperine a gyártó vizsgálatai szerint a kuperózist, a szúrós érzetet és a  kipirosodást már az első héttől érezhetően csökkenti. Vásárlói visszajelzések a Rosa cream és Rosa serum használata után ezt igazolták.
  • Zsíros, vízhiányos bőröd van? A szárító módszerek helyett/mellett figyelned kell arra, hogy a normál hidratáltság biztosítva legyen. Ennél a bőrtípusnál ajánlott az alacsony zsírtartalmú vagy az olajmentes kozmetikumok használata. Azonban szükséges ennél a bőrtípusnál is a zsírsavak pótlása, illetve vannak olyan hatóanyagok, vitaminok, amik zsírban oldódnak, így elkerülhetetlen az olajok, vajak használata. Javasoljuk, hogy inkább este használják a Cremio olajszérumokat, melyek könnyen és villámgyorsan beszívódnak a bőrbe.  
  • Érzékeny bőröd va? Figyelj arra, hogy ne tartalmazzon olyan összetevőt egy kozmetikum, amire érzékeny. Ez egyénenként változó, és könnyelműség lenne kijelenteni, hogy egy termék senkit sem allergizál. Hiszen például az illóolajok is allergizálhatnak. A Cremio kozmetikumok  címkéjét átolvasva mindenki tájékozódhat arról, hogy van-e benne olyan összetevő, amely számára allergén lehet. 100% garanciát vállalunk arra, hogy minden allergén összetevőt feltűntettünk a címkén.  

További bőrtípusok ápolása