35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Acetyl Hexapeptide-8 egy szintetikusan előállított peptid, amely a bőrápolási termékekben való használatra kifejlesztett összetevők közé tartozik. Ezt az összetevőt kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy segítsen a bőrön megjelenő finom vonalak és ráncok megelőzésében és kezelésében. Ismertebb nevén Argireline, ez az összetevő különösen népszerű az anti-aging, azaz öregedésgátló kozmetikumok piacán.

A működése során az Acetyl Hexapeptide-8 a neuromuszkuláris kapcsolatokat célozza meg, csökkentve a bőr felszínén lévő izmok összehúzódásának intenzitását. Ennek eredményeként a bőr simábbá és feszesebbé válik, mivel a kevesebb mozgás csökkenti a ráncok kialakulásának lehetőségét. Ez a mechanizmus hasonló ahhoz, ahogyan bizonyos injekciós kezelések, például a Botox működnek, de jóval kisebb mértékben és invazív beavatkozás nélkül.

Emiatt ideális választás azoknak, akik nem szeretnének invazív eljárásokon átesni a bőröregedés jeleinek kezelése érdekében. Az Acetyl Hexapeptide-8-t tartalmazó kozmetikumok rendszeres használata hozzájárulhat a bőr fiatalosabb megjelenésének megőrzéséhez, lassíthatja az öregedési folyamatokat és segíthet a már meglévő finom vonalak és ráncok minimalizálásában.

Következésképpen, a kozmetikai termékekben való felhasználása folytán az Acetyl Hexapeptide-8 több előnnyel is bír. Azonban fontos megjegyezni, hogy az eredmények függnek az adott termék összetételétől, a hatóanyag koncentrációjától és a felhasználó bőrének állapotától.

currency