35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Az Albizia Julibrissin bark extract egy növényi kivonat, amit a selyemakácfa kérge tartalmaz. Ez a gyönyörű virágzó fa eredetileg Ázsiából származik, és már régóta ismert a hagyományos orvoslásban a sokoldalú gyógyhatásai miatt. A kozmetikai iparban azonban az albízia kivonatot elsősorban a bőrápolási tulajdonságai miatt részesítik előnyben.

Az albízia kivonat rendkívül hatásos bőrvédő és bőrmegújító összetevő. Tudományos kutatások szerint antioxidáns hatású, ami segít megvédeni a bőrt a káros szabadgyökök ellen, ezáltal lassítja a bőr öregedési folyamatát. Emellett gyulladásgátló tulajdonságai révén csökkenti a bőrirritációt és a bőrpírt, így különösen hasznos az érzékeny és irritált bőr ápolásában.

Ez a kivonat híres a ‘nyugalom fa’ kivonataként is, mivel elősegíti a bőr éjszakai regenerációját és segít helyreállítani a bőr mikrobiómját, amely fontos a bőr egészséges állapotának megőrzésében. Az Albizia Julibrissin Bark Extract képes javítani a bőr feszességét és rugalmasságát, ezzel csökkentve a finom vonalak és ráncok megjelenését.

A hidratáló tulajdonságai miatt az albízia kivonat képes megkötni a bőrben a vizet, ezzel biztosítva a tartós hidratációt. Ez hozzájárul az egészséges, sima és ragyogó bőrképhez. A kivonat alkalmazása javítja a bőr textúráját és segít egyenletesebbé tenni a bőrtónust.

Az ilyen sokoldalú előnyöknek köszönhetően az Albizia Julibrissin Bark Extract egyre népszerűbb összetevő a kozmetikumokban, különösen azokban, amelyek az öregedésgátlás, a bőrnyugtatás és a hidratálás terén ígérnek megoldást. A kivonatot képes egyszerre több bőrprobléma kezelésére is alkalmazni, így hatékony összetevője lehet arckrémeknek, szérumoknak és maszkoknak is.