35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Allantoin egy nitrogéntartalmú vegyület, mely természetesen megtalálható az állati és növényi szervezetekben, de laboratóriumi körülmények között is előállítható. Széles körben alkalmazzák a kozmetikai iparban, elsősorban bőrápoló és gyógyító hatásai miatt. Ennek a vegyületnek számos előnyös tulajdonsága van, amik hozzájárulnak a bőr egészségének és megjelenésének javításához.

Az allantoin elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását, ezáltal gyorsítja a bőr gyógyulási folyamatait, mint például a kisebb sebek, égések vagy bőrirritációk esetén. Hidratáló tulajdonságának köszönhetően segít fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát, ami által a bőr puhábbá és simábbá válik. Ezenkívül az allantoin gyulladáscsökkentő hatású, ami különösen hasznos az érzékeny vagy gyulladt bőr ápolásakor.

A kozmetikai termékekben az allantoint gyakran találjuk hidratáló krémekben, testápolókban, napvédő krémekben, arctisztítókban és más bőrápolási termékekben. Ezek a tulajdonságok teszik az allantoint ideális összetevővé a száraz, érzékeny vagy irritált bőr ápolására, valamint segít megőrizni a bőr fiatalos és egészséges megjelenését.

Mivel az allantoin elősegíti a bőr felső rétegének leválását, ezáltal hozzájárul a bőr textúrájának javításához és az arc bőr tónusának egyenletessé tételéhez. Az aknéban szenvedők számára is előnyös lehet, mivel segíthet az eltömődött pórusok tisztításában és az új pattanások kialakulásának megelőzésében.

currency