35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Az Aloe barbadensis leaf extract, ismertebb nevén az aloe vera kivonat, egy természetes összetevő, ami az aloe vera levél zselés részéből származik. Ennek a növénynek az ősi gyógyhatásait már évezredek óta ismerik és használják különböző kultúrákban. Az aloe vera kivonat rendkívül népszerű az egészségügyi és szépségápolási termékek területén, ami nem is meglepő, tekintve a számos jótékony tulajdonságát.

A kozmetikai iparban aloe vera kivonatot bőrnyugtató, hidratáló és gyulladáscsökkentő hatása miatt széles körben alkalmazzák. A magas víztartalommal rendelkező összetevő tökéletes hidratálást biztosít a bőr számára, elősegítve annak rugalmasságát és simaságát. Ezáltal a bőr sokkal egészségesebbé és fiatalosabbá válik. A kivonatban található antioxidánsok, mint az A-, C-, és E-vitaminok, továbbá különféle enzimek és ásványi anyagok segítenek a szabad gyökök semlegesítésében és a bőr védelmében a környezeti stresszhatásokkal szemben.

Az aloe vera kivonat különféle kozmetikai termékekben található meg, beleértve az arcápoló krémeket, szérumokat, testápolókat és napvédő termékeket. Ezen kívül a gyulladt bőrfelületeken való alkalmazása segíthet az irritáció és bőrpír csökkentésében, gyorsítva a gyógyulási folyamatot.

Az aloe barbadensis leaf extract emellett hozzájárul a bőr pH-egyensúlyának fenntartásához és támogatja a bőr természetes védekező rendszerének működését, ami hozzájárul a bőr egészséges külsejéhez és funkciójához. A kivonat antibakteriális és antifungális tulajdonságai révén pedig védelmet nyújt bizonyos bőrfertőzésekkel szemben.