35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Aloe Barbadensis Leaf Juice, másképpen aloe vera lé, az aloe vera növényből származó lé, amely számos bőrápolási és egészségügyi előnyökkel rendelkezik. A következőkben bemutatom, hogy miért használják ezt az összetevőt gyakran a kozmetikai és bőrápolási termékekben.

Aloe verának kiváló hidratáló tulajdonságai vannak, ami miatt gyakran alkalmazzák száraz bőr ápolására. Képes megkötni a vizet a bőr felszínén, ezáltal hozzájárulva a bőr hidratáltságának megőrzéséhez. Emellett magas az aminosavak, vitaminok (A, C, E, B12), enzimek és antioxidánsok tartalma is, amelyek táplálják a bőrt és elősegítik annak egészségét.

Gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságai révén az aloe vera lé kiválóan alkalmas irritált bőr nyugtatására, például napégés, sebek, pattanások és ekcéma esetén. Segít csökkenteni a bőrpírt és gyorsítja a gyógyulási folyamatokat.

Aloe vera jelentős segítséget nyújthat az öregedés jeleinek megelőzésében is. Az antioxidánsokban gazdag összetétele révén védelmet nyújt a káros szabad gyökökkel szemben, amelyek korai öregedéshez vezethetnek. Aloe Barbadensis Leaf Juice segíthet a bőr rugalmasságának megőrzésében, csökkentve a finom vonalakat és ráncokat.

A kozmetikai termékekben való alkalmazása rendkívül sokoldalú; megtalálható hidratálókrémben, arclemosóban, napvédőben, aftershave-ben, hajápolási termékekben és még sok másban. Közvetlenül az aloe vera növényből vagy iparilag kivont lé formájában kerül felhasználásra. A növény természetes, gyengéd összetevője teszi ideálissá minden bőrtípus számára, különösen az érzékeny vagy sérült bőrre való tekintettel.