35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Aloe barbadensis leaf juice powder, általában aloe vera por néven ismert, a gyógyító tulajdonságairól híres Aloe vera növény leveléből származik. Ez a természetes összetevő széleskörűen használatos a kozmetikai iparban, köszönhetően annak hidratáló, gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató tulajdonságainak.

Hidratálás tekintetében az Aloe vera por képes megkötni a bőrben lévő nedvességet, így segít fenntartani annak hidratáltságát, rugalmasságát, és segít megelőzni a kiszáradást. Különösen alkalmas száraz, pikkelysömörös, vagy ekcémás bőr kezelésére, tehát természetes hidratálóként funkcionál.

Gyulladáscsökkentő tulajdonsága révén az aloe vera por kiváló választás irritált, gyulladásos bőrproblémák, mint az akné, vagy a napszúrás kezelésére. Enyhíti a bőrpírt és csökkenti a gyulladást, segítve ezzel a bőr gyorsabb regenerálódását.

Bőrnyugtató hatása miatt az aloe vera por rendkívül hatékony sérült, irritált bőr nyugtatására. Segít helyreállítani a bőr természetes védekező képességét és serkenti a bőrsejtek regenerálódását, ami elősegíti az egészséges bőrfelület kialakulását.

Ezen kívül az aloe vera por antioxidáns tulajdonságokkal is bír, amely segít megvédeni a bőrt a környezeti ártalmak, például a szennyeződések vagy az UV sugárzás okozta károsodástól. Ezek az antioxidáns tulajdonságok támogatják a bőr öregedési folyamatának lassítását, segítve ezzel a bőrt fiatalosabbnak, élettelibbnek megőrizni.

Összefoglalva, az Aloe barbadensis leaf juice powder egy sokoldalúan használható összetevő a kozmetikai iparban, melynek élettani hatásai a következőkben összegezhetők: