35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Az Argania Spinosa kernel oil, más néven argánolaj, egy Maghreb-régióból származó növényi olaj, amely az Argania Spinosa fa magjaiból készül. Ez az olaj hosszú ideje ismert és használt a helyi kultúrákban, köszönhetően annak rendkívüli tápláló és hidratáló tulajdonságainak. A kozmetikai iparban való felhasználása az utóbbi években világszerte egyre népszerűbbé vált, miután felismerték páratlan előnyeit a bőr- és hajápolás területén.

Az argánolaj rendkívül gazdag E-vitaminban, esszenciális zsírsavakban, mint az omega 6 és omega 9, és antioxidánsokban, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a bőr védelmében és táplálásában. Emellett jelentős mennyiségben tartalmaz szterolokat, amelyek segítenek fenntartani a bőr nedvességtartalmát és javítják annak rugalmasságát. Az argánolaj ezért ideális választás száraz, érzékeny vagy érett bőrtípusok számára, de minden bőrtípus számára előnyös lehet, mivel segít a bőr hidratálásában és védelmében, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után.

A hajápolás terén az argánolaj képes behatolni a hajszálakba és mélyen táplálni őket belülről, helyreállítva a sérült haj szerkezetét és visszaadva annak természetes fényét. A rendszeres használata csökkenti a haj törékenységét, visszaadja annak rugalmasságát, és hozzájárul a fejbőr egészségének fenntartásához, megelőzve így a korpásodást és egyéb fejbőr-problémákat.

Az argánolaj sokféle kozmetikai termékben megtalálható, beleértve az arcápoló krémeket, testápolókat, hajolajokat és hajmaszkokat, szérumokat, valamint szappanokat és fürdőolajokat is. A természetessége és sokoldalúsága miatt az argánolaj egyre több természetes és bio kozmetikai termék alapanyaga, különösen azokban, amelyek az érzékeny bőr ápolására és a bőröregedés jeleinek minimalizálására összpontosítanak.