35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Buddleja Officinalis Flower Extract, más néven a nyári orgona virágkivonata, egyre népszerűbb összetevője a kozmetikai és bőrápolási termékeknek. Ez a kivonat a Buddleja officinalis növényből származik, amely Kelet-Ázsiában őshonos, és hosszú ideje része a hagyományos kínai orvoslásnak különböző bőrproblémák, mint például sebek és égések kezelésére.

Egyre több kutatás igazolja, hogy a Buddleja Officinalis virágkivonatnak számos előnyös tulajdonsága van, amikor azt kozmetikai termékekben használják. Elsősorban antioxidáns tulajdonságai miatt értékelik, ami segít megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól és segít lassítani a bőr öregedési folyamatát. Ezenkívül gyulladáscsökkentő hatása révén hozzájárul az irritált bőr megnyugtatásához és a bőrpirosodás csökkentéséhez.

A Buddleja Officinalis virágkivonat hidratáló tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segítenek fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát és javítják desszövetének rugalmasságát. Ezáltal a bőr puhábbá és simábbá válik. Ezenfelül egyes kutatások azt is sugallják, hogy ez a kivonat serkentheti a kollagén termelését, ami fontos a bőr rugalmasságának és fiatalos megjelenésének fenntartásához.

UV-sugárzás elleni védekező képessége is figyelemre méltó. Bár nem helyettesíti a napvédő termékeket, a Buddleja Officinalis virágkivonatot tartalmazó kozmetikumok kiegészíthetik a bőr UV-sugárzással szembeni védelmét, segítve ezzel a bőrkárosodás megelőzését.

A kivonat antimikrobiális tulajdonságai miatt azt is felhasználják aknéra hajlamos bőr kezelése céljából, segítve a bőr tisztaságának megőrzését és a gyulladások enyhítését.

Összefoglalva, a Buddleja Officinalis virágkivonatot a kozmetikai és bőrápolási iparban az alábbi fontosabb élettani hatásai miatt részesítik előnyben: