35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Caprylic/Capric Triglyceride egy könnyű, nem zsíros olaj, amelyet gyakran használnak kozmetikai termékekben, mint emolliens és bőrkondicionáló. Kókuszolajból és/vagy pálmaolajból kinyerve, magas koncentrációban tartalmazzák a középhosszú szénláncú zsírsavakat, azaz kaprilsavat (caprylic) és kaprinsavat (capric). Ezek a zsírsavak könnyen és gyorsan beépülnek a bőrbe, és nem hagyják azt olajos érzetűnek.

Ez az összetevő számos kozmetikai termékben megtalálható, beleértve hidratáló krémeket, arcápolókat, testápolókat, napvédő készítményeket, sminktermékeket és hajápolási termékeket is. Előnye, hogy könnyű textúrát biztosít, ami különösen jól alkalmazható olyan termékekben, amelyek nem hagyhatnak nehéz, zsíros érzetet a bőrön vagy a hajon. Ezenkívül stabilizáló hatása miatt hosszabb ideig megőrzi a termékek állagát és hatásosságát.

Élettani hatását tekintve a Caprylic/Capric Triglyceride hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, segíthet a bőr nedvességmegtartásában, elősegítve ezzel a bőr egészséges és rugalmas állapotát. Antioxidáns tulajdonságokkal is bír, ami segít védeni a bőrt a környezeti stresszfaktorokkal szembeni károsodástól. Emellett, mivel könnyen felszívódik, segít további hatóanyagoknak bejuttatásában a bőrbe, így fokozva más kozmetikai összetevők hatékonyságát.

currency