35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Caprylyl Glycol egy alkohol alapú vegyület, amelyet széles körben alkalmaznak a kozmetikai és bőrápolási termékekben, mint multifunkcionális összetevő. Ez az összetevő különféle tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek előnyösek a kozmetikumok formulájában. Elsősorban emolliensként és nedvességmegőrzőként funkcionál, amely elősegíti a bőr simaságának és hidratáltságának fenntartását. Ezen felül, enyhe antimikrobiális tulajdonságokkal bír, így konzerválószerként is alkalmazzák a kozmetikumokban, hogy megakadályozzák a baktériumok és gombák növekedését, ezáltal hosszabbítva meg a termékek eltarthatóságát.

A Caprylyl Glycol rendkívül sokoldalú összetevő, amely javítja a termék érzetét és alkalmazhatóságát anélkül, hogy irritáló hatást gyakorolna a bőrre. Könnyen felismerhető a termékek összetevőlistáján, és gyakran találkozhatunk vele olyan termékekben, mint a hidratáló krémek, arctisztító szerek, napvédők és sminktermékek. Hatékonyan működik együtt más összetevőkkel, például glicerin vagy hialuronsavval, fokozva ezáltal a bőr hidratáltságát és rugalmasságát.

Az a tény, hogy enyhe bőrnyugtató és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, azt jelenti, hogy különösen hasznos az érzékeny bőrű emberek számára, mivel segít csökkenteni a bőrirritációt és erősíti a bőr védőrétegét a kórokozókkal szemben. Továbbá, az alacsony irritációs potenciál miatt a Caprylyl Glycol ideális választás azok számára is, akik érzékenyek más, keményebb konzerválószerekre.

Caprylyl Glycol alkalmazása kozmetikumokban tehát több előnnyel jár. Nemcsak, hogy javítja a termék stabilitását és eltarthatóságát, de javítja a bőr állapotát is, hidratálva és nyugtatva azt. Ez az összetevő tehát egyre népszerűbb a tudatos bőrápolásban, és széles körben alkalmazzák a kozmetikai iparban.

currency