35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Centella Asiatica Extract az ázsiai gázló kivonata, melyet széles körben alkalmaznak a kozmetikai iparban, a hagyományos ázsiai orvoslásból eredő, sokoldalú gyógynövénynek köszönhetően. Ennek a növénynek a kivonata több évtizedes kutatások alapján számos bőrbarát tulajdonsággal rendelkezik, így vált az egyik legnépszerűbb összetevővé a modern bőrápolási termékekben.

A gázló kivonatát elsősorban gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást segítő és bőrnyugtató tulajdonságai miatt értékelik. Bizonyítottan elősegíti a kollagén termelődését, mely létfontosságú a bőr rugalmasságának és fiatalos megjelenésének megőrzéséért. Kiemelkedő antioxidáns tulajdonságai révén védi a bőrt a környezeti stresszfaktorok, mint például a UV-sugárzás és a szennyező anyagok által okozott károktól.

Az ázsiai gázló kivonata a hidratálás terén is kiemelkedő. Képes megkötni a bőrben a nedvességet, ezáltal hosszantartó hidratálást biztosítva, ami csökkenti a bőr szárazságát és javítja annak textúráját. Emellett erősíti a bőr védőrétegét, így a bőr ellenállóbbá válik a káros külső hatásokkal szemben.

Gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően különösképpen hasznos az érzékeny, irritált vagy aknéra hajlamos bőr ápolásában. Segít enyhíteni a bőrpírt és csökkenteni a gyulladásos bőrproblémák jelentette kellemetlenségeket.

Ezenfelül a Centella Asiatica Extract jótékony hatással van a bőr mikrocirkulációjára is, serkentve ezzel a bőr öngyógyító képességét és elősegítve a szebb, egészségesebb bőrmegjelenést.