35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Cetearyl Olivate egy zsírsavéster, melyet olajbogyóból nyert olivate (a szűz olívaolaj fő összetevője) és cetil-alkohol összekapcsolásából állítanak elő. Ez az összetevő leginkább emulgeálószerként funkcionál a kozmetikai formulákban. A Cetearyl Olivate különleges tulajdonsága, hogy segíti a bőr természetes védőgátjának megerősítését és fenntartását, ezzel elősegítve a bőr hidratált, puha és sima állapotának megőrzését.

A Cetearyl Olivate azért vált népszerűvé a kozmetikumokban, mert képes segíteni a víz és az olaj komponensek stabil és homogén keverékének kialakításában. Emellett javítja a termék sima, krémes állagát, amely könnyen felvihető a bőrre. Ez az összetevő különösen jól használható olyan termékekben, amelyek a bőr táplálását és hidratálását célozzák, mint például krémek, testápolók és arckrémek.

A Cetearyl Olivate előnyei közé tartozik, hogy támogatja a bőr lipidrétegének helyreállítását, azáltal, hogy csökkenti a transepidermalis vízvesztést. A bőr hidratációjának fokozása mellett, hozzájárul a bőr simaságának és rugalmasságának növeléséhez. Emellett, mivel természetes összetevő, gyakran használják érzékeny bőrű emberek számára készült kozmetikumokban is, mintegy alternatívát kínálva a szintetikus emulgeálószerekkel szemben.

Megjegyzendő, hogy a Cetearyl Olivate nem csak a bőr érzetére és megjelenésére gyakorolt pozitív hatásairól ismert, hanem azért is, mert segít a kozmetikai termékek egyéb összetevőinek hatékonyabb felvételében a bőrbe. Ezáltal fokozza ezeknek az összetevőknek a bőrre gyakorolt előnyeit is.

Az alábbi lista a Cetearyl Olivate legfontosabb élettani hatásait foglalja össze:

currency