35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A CI-77492, más néven vasoxid, egy természetes ásványi pigment, amely széles körben használt összetevő a kozmetikumok és személyes ápolási termékek terén. Ezt a pigmentet gyakran alkalmazzák a termékek színének beállításához vagy fokozásához, beleértve az alapozókat, púdereket, rúzsokat és még számos más dekoratív kozmetikai terméket. A CI-77492 különösen népszerű azért, mert képes széles körű árnyalatokban előállítani a sárgától a barnáig, ezáltal segítve a kozmetikumok színskálájának bővítését és a különböző bőrtónusokhoz való alkalmazkodását.

Az említett pigment előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy nem csak színezék, hanem egyéb bőrbarát jellemzőkkel is rendelkezik. A CI-77492 természetes eredetű összetevőként kíméletes a bőrhöz, nem okoz irritációt, és allergiás reakciókat sem vált ki, így érzékeny bőrre is alkalmasnak tekinthető. Továbbá, mivel természetes ásványi anyagról van szó, csökkenti a bőr által tapasztalt környezeti stresszfaktorok káros hatásait, mint például a napfény és a szennyezés okozta bőrkárosodás.

Az alkalmazás lehetőségének köszönhetően a CI-77492-t tartalmazó termékek segíthetnek a bőr ápolásában és védelmében, miközben javítják annak megjelenését. Ez a pigment hozzájárul a termékek olyan tulajdonságaihoz is, mint a kiegyenlített bőrszín és a természetes megjelenés. A vasoxidok stabilak a kozmetikumok összetételében, ami hosszan tartó színt és minőséget biztosít a termékeknek.

Végezetül, a CI-77492 környezeti és egészségügyi profilja is kiemelkedő. Mivel az összetevő természetes forrásból származik és nem tartalmaz mérgező anyagokat, egyre növekvő népszerűségnek örvend a zöld és bio kozmetikumok piacán. E társadalmi és környezeti tudatosság növekedésével párhuzamosan, a CI-77492 használata elősegítheti a fenntarthatóbb és környezetbarátabb kozmetikai gyakorlatok fejlesztését.