35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Citrus bergamia peel oil, vagy más néven bergamott olaj, a Citrus bergamia fa gyümölcsének héjából készül, amely egy citrusfa fajta. Ez az olaj számos kozmetikai termékben található meg, mint aktív összetevő, ahol az aromaterápiás és bőrbarát tulajdonságai miatt értékelik. A kozmetikumokban való használata sokrétű, és számos előnnyel bír mind a szépségápolás, mind az egészségmegőrzés szempontjából.

Egyik legjelentősebb tulajdonsága az antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatás. Ezek a tulajdonságok rendkívül hasznosak lehetnek aknéra hajlamos bőr kezelésében, segítve a pattanások és a gyulladások mérséklését. Ezen kívül elősegítheti a bőr regenerálódását és javíthatja a bőr textúráját, miközben segít megelőzni a hegek kialakulását.

A bergamottolaj antimikrobiális hatással is bír, ami segíthet a bőrfertőzések megelőzésében és kezelésében. Ezáltal a kozmetikumokban való alkalmazása hozzájárulhat a bőr egészségének fenntartásához, megőrizve annak tisztaságát és ragyogását.

A bergamott olajnak nyugtató és stresszoldó hatása is van, amely nem csak a bőr egészségét támogatja, hanem az általános jólétet is. A kozmetikumokban történő használata során ezek az aromaterápiás tulajdonságok segíthetnek a relaxációban és a stresszcsökkenésben, ami kedvezően hat a bőr állapotára is.

Emellett ez az olaj felhasználható a bőr zsírtartalmának szabályozására is, különösen a zsíros bőrtípusok esetében. Segítségével kiegyensúlyozható a bőr természetes olajtermelése, amely csökkentheti a túlzott fényességet és javíthatja a bőr általános megjelenését.

A Citrus bergamia peel oil a kozmetikumokban tehát széleskörű előnyöket kínál, melyek között szerepel: