35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Citrus reticulata peel oil a mandarin héjából előállított olaj, amelyet széles körben használnak a kozmetikai iparágban az őt különlegessé tevő, egyedi jellemzői miatt. A citrusfélék közé tartozó mandarin héjából származó olajnak van egy karakterisztikus, frissítő illata, amit a termékek illatosítására használnak, hogy fokozzák a felhasználói élményt és kedvező érzetet keltsenek. Továbbá, a Citrus reticulata peel oil tartalmaz olyan összetevőket, mint a limonén, amelyek antimikrobiális tulajdonsággal bírnak, így hatékonyan segítik elő a bőr egészségének megőrzését akár káros mikroorganizmusok elleni védelemben is.

Ezen olaj antioxidáns tulajdonságai révén védi a bőrt a káros szabad gyökökkel szemben, amelyek elősegítik a bőr öregedési folyamatát. Ezáltal a Citrus reticulata peel oil tartalmú termékek segíthetnek a bőr fiatalságának megőrzésében, lassíthatják az öregedési folyamatokat, és csökkenthetik a finom ráncokat és a bőr egyéb öregedési jeleit. Hidratáló hatása is ismert, amely segíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését, ezzel elősegítve a puha, sima és rugalmas bőrérzetet.

Fényvédő tulajdonságokkal is rendelkezik, amely segít csökkenteni a nap káros UV-sugarainak a bőrre gyakorolt hatását, így elősegítheti a nap okozta bőrkárosodás megelőzését. Emellett, a Citrus reticulata peel oil javíthatja a bőr tónusát és textúráját, elősegítve az egységes, foltmentes megjelenést. Nyugtató hatása révén kiválóan alkalmas irritált, gyulladt bőr kezelésére is, hozzájárulva a bőr megnyugvásához és a gyulladások csökkentéséhez.

Összefoglalva, a Citrus reticulata peel oil egy sokoldalú és hasznos összetevő a kozmetikai termékekben, amelynek számos előnyös élettani hatása van, többek között: