35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Coco Caprylate, más néven Coco-Caprylate/Caprate, egy észter, amelyet kókuszolajból és kaprilsavból állítanak elő. Ez a vegyület egy könnyű, nem zsíros, bőrbarát összetevő, amelyet széles körben használnak a kozmetikai és személyes ápolási termékekben, mint például arckrémekben, testápolókban, napvédőkben és hajkondicionálókban. Kiválóan alkalmas a bőr ápolására, mivel segít a nedvesség megtartásában anélkül, hogy eltömítené a pórusokat vagy zsíros érzetet hagyná maga után.

A Coco Caprylate lágyító tulajdonságokkal bír, ami azt jelenti, hogy segít puhítani és simábbá tenni a bőrt, ezzel elősegítve a bőr rugalmasságának és hidratáltságának javítását. Mivel könnyű szerkezetű, segíti a bőrön való gyors felszívódást anélkül, hogy hagyományos olajos vagy zsíros réteget hagyna. A kozmetikai formulákban való használata növeli a termékek sensoriális tulajdonságait, így javítva azok használati élményét.

Mivel a Coco Caprylate természetes eredetű, környezetbarát alternatívát biztosít sok szintetikus, potenciálisan irritáló vagy környezetszennyező összetevővel szemben. Kompatibilis a legtöbb kozmetikai összetevővel, és stabil marad különböző pH-értékek mellett, ami széleskörű alkalmazást tesz lehetővé.

Ráadásul a Coco Caprylate jól működik mint egy természetes emolliens, ami fokozza a bőr simaságát és rugalmasságát. Általában azzal a céllal használják, hogy javítsák a termékek kenhetőségét és eloszlását, miközben csökkentik a bőr szárazságát és javítják annak általános megjelenését.