35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Coco glucoside egy enyhe, nem ionos tenzid, amelyet a kókuszolajból és a glükózból állítanak elő. Ez az összetevő a modern kozmetikumok egyik legnépszerűbb tisztító és habzó anyaga, amelyet főleg samponokban, tusfürdőkben, kézmosókban és arctisztító termékekben használnak. A coco glucoside elsősorban azért vált népszerűvé, mivel képes finoman, de hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket és a zsírt a bőrről anélkül, hogy súlyosan megtámadná a bőr természetes védőrétegét vagy kiszárítaná azt.

A coco glucoside természetes származékai és enyhe tulajdonságai miatt különösen ajánlott az érzékeny bőrű emberek számára, valamint azoknak, akik természetes vagy biokozmetikumokat részesítenek előnyben. Továbbá, mivel biológiailag lebomló, az ökotudatos fogyasztók is gyakran keresik ezeket a termékeket. A coco glucoside egyúttal hozzájárul a termékek viszkozitásának és habzásának növeléséhez, emiatt sokkal élvezetesebbé teszi a kozmetikumok használatát.

Sok más tisztító összetevővel ellentétben, a coco glucoside lágy hatásának köszönhetően nem zavarja meg a bőr természetes pH-egyensúlyát. Ezzel elkerülhetőek a bőr szárazságából vagy irritációjából eredő problémák, melyek gyakran előfordulnak erőteljesebb tisztítószerek használatakor. Rendkívül jól kombinálható más felületaktív anyagokkal és kozmetikai összetevőkkel, így széles körben alkalmazható különböző típusú kozmetikumokban.

Néhány fontosabb élettani hatását listában:

currency