35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Cocos Nucifera oil, más néven kókuszolaj, egy rendkívül népszerű összetevő a kozmetikai iparban. A kókuszpálma húsából kinyert olajat számos kozmetikai termékben használják, mivel természetes, tápláló és sokoldalúan alkalmazható összetevő. A kókuszolaj különösen hidratáló tulajdonságai miatt kedvelt, köszönhetően magas zsírsavtartalmának, amely segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében.

Számos kozmetikai termék tartalmaz kókuszolajat, beleértve a testápolókat, arckrémet, hajápoló szereket, szappanokat és sminkeltávolító termékeket is. Az olaj régóta ismert bőrnyugtató és hidratáló hatásairól, valamint képes javítani a haj állapotát és megőrizni annak fényét és rugalmasságát. A kókuszolaj azért is előnyös, mert könnyen felszívódik, így nem hagy maga után zsíros érzetet.

A kókuszolaj antibakteriális és gombaellenes tulajdonságai révén szintén hasznos a bőrápolásban, segíthet megelőzni az akné kialakulását és kezelni a bőrproblémákat, mint például az ekcéma vagy a psoriasis. Az olajat gyulladáscsökkentő hatása miatt gyakran alkalmazzák irritált vagy sérült bőr ápolására is. Természetes antioxidánstartalma révén pedig hozzájárul a bőr megújulásához és a korai öregedés jeleivel szembeni védelemhez.

A kókuszolaj a sminktermékekben is előnyös. Tápláló tulajdonságai révén segíthet a bőr puhaságának és rugalmasságának megőrzésében még sminkelés alatt is. Emellett sminkeltávolítóként is használható, mivel képes hatékonyan eltávolítani még a vízálló sminket is anélkül, hogy irritálná a bőrt.

currency