35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol egy természetes növényi olaj, amely a Crambe Abyssinica növény magjából származik, mely elsősorban Kelet-Afrikában őshonos. Ez az olaj különleges összetételének köszönhetően egyre népszerűbb összetevője a kozmetikai iparnak, különösen a bőrápolási és hajápolási termékekben. Gazdag esszenciális zsírsavakban, különösen az omega-9 zsírsavban, ami segít táplálni és hidratálni a bőrt, valamint erősíti a haj szerkezetét.

A Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol rendkívül hőstabil, ami ideálissá teszi hajápolási termékekben való felhasználásra, például hajbalzsamokban és hajpakolásokban. Ez az olaj segít visszaállítani a haj természetes fényét és rugalmasságát, miközben megvédi a hajat a forró hajformázó eszközök által okozott károsodástól.

Emellett a Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol gazdag fitoszterolokban, amik antioxidáns tulajdonságokkal bírnak, ezáltal hozzájárulnak a bőr védelméhez a környezeti ártalmakkal szemben. A fitoszterolok hozzásegítenek a bőr védekező képességének megerősítéséhez, támogatják a bőr regenerálódását, és segíthetnek fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát.

Kozmetikumokban való alkalmazása nagymértékben hozzájárul a termékek tápláló, hidratáló és öregedésgátló tulajdonságaihoz. Nem csak a bőr, de a haj ápolására is kiválóan alkalmas, hiszen az olaj könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, miközben mélyen táplálja és védi a bőrt, illetve a hajat.

Az olaj polysorbate származékokkal kombinálva javítja a kozmetikumok vízben oldódó tulajdonságait, ami lehetővé teszi, hogy a vízbázisú formulák jobban tudják magukba foglalni és hasznosítani ezen olaj jótékony hatásait.