35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Darutoside egy természetes összetevő, amelyet főként a Siegesbeckia orientalis növényből vonnak ki. Ez a hatóanyag a kozmetikai ipar egyik kedvelt komponense, különösen a bőröregedés és a striák kezelésére szánt termékekben. A darutosideonak számos bőrre gyakorolt jótékony hatása ismert, többek között segít a kollagén termelésének növelésében, elősegíti a bőr rugalmasságának és simaságának megőrzését, valamint hozzájárul a gyulladások és a bőrpír csökkentéséhez.

Egyik legismertebb tulajdonsága, hogy segít csökkenteni a striák megjelenését, amelyek gyakran a hirtelen súlyváltozás, terhesség vagy a gyors növekedési időszakok eredményeként alakulnak ki. Emellett antioxidáns tulajdonságai révén védelmet nyújt a bőrt a környezeti ártalmakkal szemben, melyek elősegíthetik a korai bőröregedés jeleinek a kialakulását.

A darutoside képes serkenteni a bőr sejtjeinek megújulását, ezáltal elősegítve a sebek gyógyulását és a bőr textúrájának javítását. Ez teszi különösen hasznossá a hegek és a bőr egyéb imperfekcióinak kezelésében. Továbbá, hidratáló tulajdonságokkal is bír, amelyek elősegítik a bőr nedvességtartalmának megőrzését, így a bőr puhábbá és simábbá válik.

A darutoside emellett csökkenti a melaninszintézist, ami megelőzheti a pigmentfoltok kialakulását és segíthet egyenletesebb bőrtónus elérésében. Ez különösen fontos azok számára, akik az öregedési foltok, szeplők vagy egyéb pigmentációs problémák miatt aggódnak.