35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Dehydroacetic acid (DHA) egy szintetikus tartósítószer, mely széles körben használatos a kozmetikai és élelmiszeriparban annak érdekében, hogy meghosszabbítsa a termékek eltarthatóságát gátolva a mikroorganizmusok növekedését. Emellett antimikrobiális tulajdonságai révén védelmet nyújt a baktériumok, penészgombák és élesztők számára kedvezőtlen környezet ellen. A kozmetikumokban történő használata kiemelkedően fontos, mivel ezek a termékek gyakran kerülnek érintkezésbe a bőrrel és nedvességgel, ami ideális feltételeket teremt a mikrobák szaporodására.

Ezen a vegyület számos kozmetikai termékben megtalálható, így például krémekben, lotionokban, szőrtelenítő termékekben, sminktermékekben és egyéb bőrápolási termékekben. Azon túl, hogy a termékek eltarthatóságát növeli, a DHA bizonyos esetekben segíthet megőrizni a termék állagát és hatékonyságát az oxidáció és más káros környezeti tényezők hatásával szemben.

Noha a DHA-t általában biztonságosnak tartják a kozmetikumokban történő használatra a megengedett koncentrációkban, fontos, hogy a gyártók betartsák az erre vonatkozó szabályozásokat. Európában és más régiókban a használatát szigorúan szabályozzák, biztosítva ezzel, hogy a termékek biztonságosak legyenek a fogyasztók számára.

currency