35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Disodium Lauryl Sulfosuccinate egy anionos felületaktív anyag, amelyet gyakran találunk a kozmetikai és személyes tisztálkodási termékekben, mint például samponokban, testápolókban, arclemosókban és habfürdőkben. Különbözik a keményebb szulfátoktól, például a Sodium Lauryl Sulfatetól (SLS) vagy a Sodium Laureth Sulfatetól (SLES), amelyek ismertek irritációpotenciáljukról. Éppen ezért a Disodium Lauryl Sulfosuccinate-t gyakran használják a bőrgyógyászatilag tesztelt és érzékeny bőrre ajánlott termékekben.

Ez a felületaktív anyag különösen híres arról, hogy lágyan, de hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a felesleges olajokat a bőrről és a hajról anélkül, hogy durván megtámadná a bőr természetes védőrétegét vagy irritálná azt. Az alkalmazása során segít fenntartani a bőr hidratáltságát és hozzájárul a kellemes bőrérzet megőrzéséhez a tisztítás után is. Általánosságban jó választásnak bizonyul azok számára, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek vagy kerülni kívánják a keményebb tisztítószereket tartalmazó termékeket.

Emellett a Disodium Lauryl Sulfosuccinate javítja a tisztítószerek, samponok és más bőrápolási termékek habzását és textúráját, javítva ezáltal a felhasználói élményt. Képes továbbá megakadályozni a bőr kiszáradását a tisztítás során, ami hozzáadott előnyt jelent azok számára, akiknek bőre hajlamos a szárazságra.

A kozmetikai iparban való alkalmazásán túlmenően, bizonyos kutatások szerint a Disodium Lauryl Sulfosuccinate enyhe antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, amely további előnyöket kínálhat a bőrápolás során, különösen az aknéra hajlamos bőr esetén.