35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Ginkgo Biloba Leaf Extract, vagyis a Ginkgo Biloba levél kivonat egy hatóanyag, melyet a Ginkgo Biloba fa leveleiből nyernek ki. Ezen fa fajta több ezer éve ismert, Kínából származik, és már ősidők óta alkalmazzák különböző gyógyászati célokra. A modern kozmetikai iparban is előszeretettel használják, mivel számos előnyös tulajdonsága van, amelyek elősegítik a bőr egészségének és szépségének megőrzését.

Ez a kivonat gazdag flavonoidokban és terpenoidokban, melyek erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek. Az antioxidánsok védenek a káros szabadgyökök ellen, amelyek a bőr öregedéséért és a bőrsejtek károsodásáért felelősek. Ezáltal a Ginkgo Biloba Leaf Extract segíthet lassítani a bőr öregedési folyamatát, és elősegítheti a fiatalos megjelenés megőrzését.

A Ginkgo Biloba kivonatnak gyulladáscsökkentő hatásai is vannak, így különösen előnyös lehet az érzékeny és gyulladásra hajlamos bőrű emberek számára. Segíthet csökkenteni a bőrpírt, és megnyugtatni az irritált bőrt. Ezenkívül javíthatja a bőr mikrocirkulációját, ami fokozza a bőr tápláltságát és általános egészségi állapotát.

A Ginkgo Biloba Leaf Extract antimikrobiális tulajdonságokkal is rendelkezik, ami hozzájárulhat a bőr tisztaságának megőrzéséhez, csökkentheti az akné kialakulásának esélyét, és segíthet a bőrproblémák kezelésében. E tulajdonságok révén a kivonat hasznos összetevője lehet olyan kozmetikai termékeknek, amelyek a bőr általános állapotának javítására, a bőrgyulladás csökkentésére vagy a bőröregedés jeleinek minimalizálására irányulnak.

Végül, de nem utolsósorban, a Ginkgo Biloba kivonat segíthet a bőr hidratáltságának fenntartásában is. Azáltal, hogy segít megerősíteni a bőr természetes védőrétegét, megakadályozza a túl sok víz elvesztését, ami kulcsfontosságú egy egészséges, jól hidratált bőr fenntartásában.