35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Glyceryl Caprylate egy multifunkciós összetevő, ami elsősorban természetes eredetű caprylic acid, vagyis oktánsav és glicerin estere. Leginkább emulgeáló és bőrpuhító tulajdonságai miatt vált ismertté a kozmetikai iparban. Ez az összetevő különösen kedvelt a természetes és biokozmetikumokban, mivel növényi alapanyagokból származik és számos bőrbarát tulajdonsággal rendelkezik.

Egyik legfontosabb felhasználási területe az arcápolás, testápolás és hajápolás terén megjelenő termékekben található meg. Az emulgeáló tulajdonságának köszönhetően segít összetartani a víz- és olajalapú összetevőket, ezáltal stabilabbá és egységesebbé téve a késztermékeket. Az emulziók stabilítása mellett szerepet játszik a termékek textúrájának javításában és a felhasználói élmény növelésében is.

A Glyceryl Caprylate bőrpuhító hatása is jelentős. Hidratáló képessége révén segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát, aminek köszönhetően a bőr simábbá, puhábbá és rugalmasabbá válik. A bőrbarát PH-értéknek is köszönhetően csökkenti a bőrirritációt és nyugtatja a szenzitív, érzékeny bőrt is.

Ezen felül antimikrobiális tulajdonsága révén hozzájárul a kozmetikai termékekben az elterjedt mikroorganizmusok, mint például baktériumok és gombák növekedésének gátlásához. Ezáltal segít megelőzni a termékek elromlását és javítja a felhasználói biztonságot. Gyakran használják konzerválószerként vagy annak segítőjeként, mivel segít csökkenteni a káros mikroorganizmusok szaporodását a termékekben.

Rendkívül kedvező profilja miatt a Glyceryl Caprylate egyre inkább előtérbe kerül a bőrápolási termékek formulázásánál, különösen a gyengéd, de hatékony összetevőkre vágyó felhasználók körében.

currency