35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Glycine soja oil, vagyis a szójaolaj egy növényi olaj, amelyet a szójababból (Glycine soja) nyernek. Ennek az olajnak a kozmetikai iparban történő használatának oka többek között az olaj kiváló hidratáló, tápláló és bőrpuhító tulajdonságaiban keresendő. A szójaolaj gazdag esszenciális zsírsavakban, mint az omega-3 és omega-6 zsírsavak, továbbá vitaminokban, például E-vitaminban, ami antioxidánsként funkcionál, így védi a bőrt az öregedést elősegítő szabad gyökök ellen.

A kozmetikumokban a Glycine soja oil számos formában fordul elő. Alapvetően bőr- és hajápoló termékekben jelenik meg, így találkozhatunk vele krémekben, balzsamokban, testápolókban és hajolajokban is. Az olaj nem csak hidratáló összetevőként, hanem a bőr természetes lipidrétegének helyreállítójaként és védelmezőjeként is szolgál. Ezenkívül a szójaolaj javítja a bőr rugalmasságát és simaságát, ami hosszabb távon segíthet a finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentésében.

A kozmetikai termékek gyártása során a Glycine soja oil alkalmazása alternatívát nyújthat a szintetikus olajokkal és hidratálókkal szemben. Természetes eredete és bőrbarát összetevői miatt sokan preferálják azok, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek vagy igyekeznek elkerülni a kémiai anyagok túlzott használatát bőrápolási rutinjukban.

Mivel a szójababolaj antioxidáns tulajdonságokkal is bír, védelmet biztosíthat a környezeti stresszfaktorokkal szemben, így hozzájárul a bőr fiatalos megjelenésének megőrzéséhez. Az olaj rendszeres használata által a bőr hidratáltabbá, rugalmasabbá és üdébbé válhat.