35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A hidrogénezett növényi olajok növényi olajok, amelyek hidrogénnel való kezelésével készülnek azért, hogy megszilárdítsák őket. Ez a folyamat telítetlenné teszi a zsírsavakat, így a növényi olaj szobahőmérsékleten szilárd vagy félszilárd állagúvá válik. A hidrogénezés fokozhatja a termék polcidejét, valamint javíthatja a textúráját és stabilitását. A kozmetikumok iparában széles körű felhasználást nyernek, mivel ezek az olajok javítják a készítmények fizikai tulajdonságait, hozzájárulva ezzel azok kenhetőségéhez, sűrűségéhez, és segítenek a bőr nedvességmegőrzésében.

Kozmetikumokban történő alkalmazás esetén a hidrogénezett növényi olajok főként bőrpuhítóként és emolliensként funkcionálnak, ami azt jelenti, hogy segítenek a bőr sima és puha állapotának megőrzésében anélkül, hogy olyan nehéz vagy zsíros érzetet hagynának maguk után, amelyet bizonyos más olajok okozhatnak. Emellett bizonyos kozmetikai termékekben, mint például rúzsokban, krémekben és lotionokban is használatosak, hogy javítsák a termék általános textúráját és konzisztenciáját, biztosítva ezzel a könnyű alkalmazást és az egyenletes eloszlást.

A hidrogénezett növényi olajok továbbá segíthetnek a kozmetikai termékek oxidációjának megelőzésében, ami a termékek elavulását és romlását okozhatja. Az antioxidáns tulajdonságok révén ezek az olajok hozzájárulnak a kozmetikum stabilitásának és eltarthatóságának növeléséhez, ami hosszabb ideig megőrzi a termékek frissességét és hatékonyságát.

Ezen felül, a hidrogénezett növényi olajok fontos szerepet játszhatnak a bőr védelmében is. Hatásuk révén képesek csökkenteni a környezeti stresszhatások által okozott károsodást, például a szennyeződések és az UV-sugárzás negatív hatásait. Ezáltal hozzájárulnak a bőr egészségének és rugalmasságának megőrzéséhez.