35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Hydrolyzed Elastin egy kis molekulatömegű fehérje, amelyet az elasztin hidrolízisével állítanak elő. Az elasztin egyik fő összetevője a bőrnek, amelynek rugalmasságát és szilárdságát biztosítja. A hidrolizált elasztin tehát származtatott formájában kerül felhasználásra a kozmetikai termékekben, miután az eredeti, nagy molekulatömegű elasztint kisebb, könnyen hasznosítható peptidekre bontották.

A kozmetikai iparban a hidrolizált elasztin használata több évtizedes múltra tekint vissza. A hidrolizált elasztin alkalmazása által a bőrápolási termékek képesek javítani a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. Ennek oka, hogy a kisebb molekulatömegű peptidek könnyebben behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, ahol elősegíthetik a bőr rugalmasságáért felelős elasztikus rostok megerősödését és újraképződését.

Emellett a hidrolizált elasztin szerepet játszik a bőr öregedési folyamatának lassításában is. Az által, hogy segít fenntartani a bőr rugalmasságát és hidratálását, hozzájárul a ráncok kialakulásának megelőzéséhez és a már meglévő ráncok mélységének csökkentéséhez. Ezen kívül a hidrolizált elasztin kedvezően befolyásolja a bőr sejtjeinek regenerálódását, ami hosszú távon javíthatja a bőr általános állapotát és megjelenését.

A hidrolizált elasztin nemcsak az arcápolási termékekben, hanem testápolókban, napvédő krémekben és hajápolási termékekben is megtalálható. Hajápolási termékekben a hidrolizált elasztin elősegítheti a haj rugalmasságának és erősségének növelését, ami csökkentheti a hajtörést és javíthatja annak kezelhetőségét.