35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Humulus Lupulus Extract, magyarul komlókivonat, egy növényi eredetű összetevő, amelyet a Humulus Lupulus, azaz a komló növény virágából vonnak ki. Ez a növény elsődlegesen a sörgyártásban ismert, de kivonata kozmetikai és bőrápolási termékekben is hasznosnak bizonyult az évek során. A komlókivonatot azért értékelik nagyra a kozmetikai iparban, mert számos bőrbarát tulajdonsággal rendelkezik.

Egyik legfontosabb tulajdonsága a gyulladáscsökkentő hatása, ami különösen előnyös lehet az irritált, érzékeny bőrű emberek számára. A komlókivonat képes enyhíteni a bőrpírt és a gyulladást, elősegítve ezzel a bőr nyugodt és egészséges megjelenését. Ezenkívül antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segíthetnek a bőrproblémák, például az akné kezelésében, megelőzésében.

Antioxidáns tulajdonságai révén a komlókivonat védelmet nyújthat a környezeti ártalmakkal, mint például a szennyezés és az UV-sugárzás, szemben. Az antioxidánsok segítenek csökkenteni a szabad gyökök okozta károsodást, ezáltal lassítva a bőr öregedési folyamatát. A komlókivonat hasznosítása kozmetikumokban hozzájárulhat a bőr rugalmasságának javításához és a finom vonalak, ráncok megjelenésének lassításához.

Hidratáló tulajdonságai is kiemelkedőek, mivel képes a bőrt mélyen hidratálni és megtartani a nedvességet, ami kulcsfontosságú a száraz, dehidratált bőr ápolásában. Ezáltal a bőr simábbá, puhábbá és egészségesebbé válhat.

A különböző előnyei révén a Humulus Lupulus Extract-et számos kozmetikai és bőrápolási termékben felhasználják, beleértve az arcápoló krémeket, testápolókat, hajápoló termékeket és még számos más terméket is. A komló antioxidáns, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, hidratáló és bőröregedés elleni hatásai miatt vált népszerűvé a bőrápolás területén.