35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Hydrolyzed Eruca Sativa Leaf egy hidrolizált rukkola levél kivonat, ami a kozmetikai termékek fontos összetevőjeként szolgál. Ez a kivonat a Brassicaceae családból származik, amely ismert a magas antioxidáns tartalmáról, valamint vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag összetételéről. A hidrolízis folyamat során a rukkola levél kisebb molekulákra bontódik, így könnyebben hatol be a bőr mélyebb rétegeibe, ahol hatékonyabban fejti ki jótékony hatásait.

Ez az összetevő elsősorban anti-ageing, azaz öregedésgátló tulajdonságaival vált ismertté a kozmetikai iparban. Segít a bőr rugalmasságának és hidratáltságának megőrzésében, amely fontos az öregedés jeleinek, például a ráncok és finom vonalak kialakulásának lassításához. Emellett antioxidáns tulajdonságai révén védelmet biztosít a káros környezeti hatásokkal, például az UV-sugárzással és a szennyeződésekkel szemben, melyek elősegíthetik a korai bőröregedést.

A Hydrolyzed Eruca Sativa Leaf másik előnyös tulajdonsága a bőr regeneráló és gyulladáscsökkentő hatása. Ez az összetevő elősegítheti a sérült bőrszövetek gyorsabb helyreállítását és csökkentheti a bőrirritációkat, ezáltal hozzájárulva a bőr egészségének és szépségének fenntartásához. A kivonatot gyakran használják az érzékeny vagy problémás bőrű emberek számára szánt termékekben is, mint például az ekcéma vagy akné kezelésére szolgáló készítmények.

A hidrolizált rukkola levél kivonat egyedi tulajdonsága, hogy serkentheti a bőr természetes védekező mechanizmusait. Ezáltal a bőr jobban ellenáll a káros baktériumoknak és fertőzéseknek, fenntartva ezzel a bőr természetes egyensúlyát és egészségét. Az egészséges bőrflóra kulcsfontosságú a bőr megfelelő állapotának és ellenálló képességének biztosításához.

Összefoglalva, a Hydrolyzed Eruca Sativa Leaf számos kozmetikai előnyt kínál, többek között: