35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Lactococcus Ferment Lysate egy mikrobiális eredetű összetevő, amelyet a Lactococcus lactis baktérium fermentációjából nyernek. Ez a fermentált hatóanyag széles körben alkalmazott összetevő a kozmetikai és bőrápolási iparban, különösen azokban a termékekben, amelyek a bőr egészségének javítására és erősítésére irányulnak.

A fermentáció során a Lactococcus lactis olyan bioaktív molekulákat termel, amelyek elősegíthetik a bőr barrier funkciójának megerősödését és a bőr mikrobiomjának egyensúlyba hozását. Ennek eredményeképpen a bőr ellenállóbbá válik a káros külső hatásokkal szemben, és jobban képes megbirkózni a stresszel.

Ezen felül, a Lactococcus Ferment Lysate antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segítenek neutralizálni a szabad gyököket és csökkenteni a környezeti stressz okozta károsodásokat. Ez hosszú távon hozzájárul a bőröregedés jeleinek lassításához és a bőr egészségének megőrzéséhez.

Folyamatos használata elősegítheti a bőr hidratáltságának javítását is, mivel a fermentáció során keletkező összetevők képesek a bőrbe hatolni és ott megkötni a vizet, így hosszan tartó hidratálást biztosítva. Ez különösen hasznos tulajdonság száraz, dehidratált bőrtípusok esetében.

Emellett a Lactococcus Ferment Lysate segíthet a bőr természetes regenerációs képességének támogatásában, elősegítve a sérült bőr gyorsabb helyreállítását és az új, egészséges bőrsejtek képződésének elősegítését.

Az érzékeny bőrű egyének számára is előnyös lehet, mivel enyhítheti a bőrirritációt és csökkentheti a gyulladást, hozzájárulva ezzel a bőr nyugodt és egészséges megjelenéséhez.