35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Laurus nobilis fruit oil, ismertebb nevén babérlevél olaj, egy olyan növényi kivonat, melyet a babérlevél gyümölcséből nyernek ki. Ennek az olajnak számos jótékony hatása van, ami miatt népszerű összetevője számos kozmetikai terméknek. A babérlevél olaj antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, ami alkalmassá teszi a bőr egészségének és megjelenésének javítására.

Ez az olaj jól ismert a különféle bőrproblémák kezelésében kifejtett hatásairól. Képes serkenteni a sejtek növekedését és regenerációját, amely hozzájárul a gyorsabb sebgyógyuláshoz és a bőrfiatalításhoz. A babérlevél olaj különösen hatékony lehet akne, ekcéma és psoriasis kezelésében is, köszönhetően gyulladáscsökkentő és mikrobák elleni hatásainak. Ezen felül hidratáló tulajdonsága révén képes az arc és a test bőrének mélyebb rétegeit is táplálni, megőrizve ezzel a bőr természetes nedvességtartalmát és rugalmasságát.

A babérlevél olaj szintén széles körben használt a hajápolás terén. Segíthet a korpásodás megelőzésében és kezelésében, illetve elősegítheti a hajnövekedést azáltal, hogy táplálja a hajtüszőket és javítja a fejbőr vérkeringését. Ezt a kivételes olajat gyakran adják samponokhoz, kondicionálókhoz és hajmaszkokhoz, hogy kihasználják ezeket a tulajdonságokat.

A kozmetikai iparban a Laurus nobilis fruit oil értékelik azért is, mert javítja a termékek illatát, miközben hozzájárul a bőr és a haj egészségéhez. Ez az olaj könnyen kombinálható más növényi kivonatokkal és illóolajokkal, így hatékonyabb és kellemesebb illatú termékek előállítását teszi lehetővé.

currency