35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, ismertebb nevén makadámdió olaj, egy gazdag, tápláló növényi olaj, amelyet a makadámdió magjaiból nyernek ki. Ez az olaj rendkívül gazdag esszenciális zsírsavakban, beleértve az omega-7 palmitoleinsavat, amely ritkán fordul elő a természetben, valamint omega-3 és omega-6 zsírsavakat is tartalmaz. A magas antioxidáns tartalmának köszönhetően segít megvédeni a bőrt a környezeti ártalmakkal szemben, így lassítva az öregedési folyamatokat.

A kozmetikai iparban előszeretettel alkalmazzák a makadámdió olajat számos termékben, mint például arckrémekben, testápolókban, hajápolási termékekben és bőrtisztító olajokban. Ennek az olajnak a rendkívüli hidratáló és lágyító tulajdonságai miatt különösen népszerű a száraz, érett, vagy érzékeny bőr ápolására szolgáló termékekben. Az olaj gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet a bőrön, így azonnali hidratálást és puhítást biztosít anélkül, hogy eltömítené a pórusokat.

Emellett a makadámdió olaj felhasználása hozzájárul a bőr természetes védőrétegének megerősítéséhez, növelve annak ellenálló képességét a káros környezeti hatásokkal szemben. Hidratáló tulajdonságai révén segít fenntartani a bőr természetes hidratáltságát, miközben segíti a bőrsejtek regenerálódását és javítja a bőr textúráját.

A hajápolás területén a makadámdió olaj különösen hasznos a töredezett hajvégek kezelésére és a haj rugalmasságának növelésére, mivel mélyen behatol a hajszálakba és belülről táplálja őket. Ezenkívül segíthet visszaállítani a haj természetes fényét és simaságát.