35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Malpighia emarginata gyümölcs pora, amelyet gyakran Barbados cseresznye vagy acerola cseresznye néven is ismernek, egy rendkívül tápláló anyag, amit kozmetikumokban is előszeretettel használnak. Ez a por egy apró, piros gyümölcsből származik, amely Dél-Amerikában, Közép-Amerikában, Mexikóban, és a karibi szigeteken őshonos. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, különösen magas C-vitamin tartalmáról ismert, amelynek mennyisége többszöröse lehet a narancséval összehasonlítva. Ez a hatóanyag kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek elsődleges szerepet játszanak a kozmetikumokban.

Az acerola cseresznye por előnyei közé tartozik, hogy segít védeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól, amelyek előidézhetnek korai öregedést és kárt tehetnek a bőr sejtjeiben. Az antioxidáns hatása révén segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, javítva a bőr általános állapotát és megjelenését. Ezen felül a magas C-vitamin tartalom elősegíti a kollagén termelődést, ami növeli a bőr rugalmasságát és segít fenntartani annak fiatalos megjelenését. Különösen hatékony azokban a termékekben, amelyek a bőr világosítását célozzák, mivel a C-vitamin ismert a bőr tónusának egyenletessé tételében és a pigmentfoltok halványításában.

Az acerola cseresznye por antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segíthetnek a bőrproblémák, mint az akne kezelésében és megelőzésében. Hozzájárul a bőr megfelelő hidratáltságának fenntartásához is, ami létfontosságú egy egészséges bőrképhez. A széles körben alkalmazásra kerülő kozmetikai termékek között megtalálható hidratáló krémekben, anti-aging szérumokban, arclemosókban, és maszkokban is, az átfogó bőrápolás érdekében.

Az acerola cseresznye profi felhasználása a kozmetikai iparban hangsúlyozza a természetes és hatékony összetevők iránti igényt, ami elősegíti a bőr egészségének és szépségének megőrzését, miközben környezetünk tiszteletben tartásával fejlesztenek új formulákat. Összegezve, a Malpighia emarginata gyümölcs por nem csupán egy tápláló kiegészítő, hanem egy kiemelkedően előnyös összetevő a bőrápolás területén.