35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Mangifera indica seed butter a mangó magjából nyert vaj, amelyet széles körben alkalmaznak a kozmetikai iparban, különösen a bőrápolási és hajápolási termékekben. Ez a természetes összetevő gazdag tápértékű, beleértve az esszenciális zsírsavakat, vitaminokat, mint például az A és E-vitaminokat, amelyek elősegítik a bőr táplálását, hidratálását és regenerálását.

Ez a különleges vaj jellegzetessége, hogy könnyű textúrájú és nem hagy zsíros érzetet a bőrön, ennek ellenére rendkívül hatékonyan hidratál és táplál. Emiatt ideális választás száraz, érzékeny, vagy idősebb bőrtípusok számára. Az antioxidáns tulajdonságai révén, a Mangifera indica seed butter segít védeni a bőrt a környezeti stressz faktorokkal szemben, mint például a szennyeződések és az UV-sugárzás, amelyek elősegíthetik a korai öregedési jelek kialakulását.

A hajápolásban is előnyös használata, mivel táplálja a hajat és a fejbőrt, elősegítve a haj egészséges növekedését és csökkentve a töredezett hajvégek kialakulását. A vajban található tápanyagok mélyen behatolnak a hajszálakba, erősítve azokat belülről, így a haj láthatóan puhábbá, ragyogóbbá és kezelhetőbbé válik, miközben megőrzi természetes nedvességtartalmát.

Összegzésül, a Mangifera indica seed butter multifunkcionális összetevőként szolgál a kozmetikai termékekben, köszönhetően gazdag tápértékének és sokoldalúságának. Legyen szó bőr- vagy hajápolásról, ez a természetes vaj kiválóan hidratál, táplál és védi a bőrt, valamint elősegíti a haj egészségét és szépségét.

currency