35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Mauritia Flexuosa, más néven buriti, egy Dél-Amerikában honos pálmafa, melynek gyümölcséből nyert olajat a bőrápolás területén is alkalmazzák. Ez az olaj rendkívül gazdag esszenciális zsírsavakban, különösen omega-3, omega-6, és omega-9 zsírsavakban, továbbá magas a béta-karotin (pro-vitamin A) és E-vitamin tartalma is. Ezek az összetevők együttesen hozzájárulnak a bőr hidratáltságának, rugalmasságának megőrzéséhez, valamint segítenek a bőröregedés jeleinek lassításában.

A Mauritia Flexuosa Fruit Oil antioxidáns tulajdonságai révén védelmet biztosít a káros szabad gyökökkel szemben, amelyek a bőr előregedését és különböző bőrproblémák kialakulását okozzák. Az olaj a magas béta-karotin tartalma miatt elősegíti a bőr természetes barnulását, és erősíti annak védekezőképességét a nap káros hatásaival szemben. Hydratáló tulajdonságainak köszönhetően mélyen táplálja a bőrt, így különösen alkalmas száraz vagy érzékeny bőr ápolására.

A Mauritia Flexuosa Fruit Oil egyéb használata közé tartozik a hajápolás is. Az olaj képes bevonni a hajszerkezetet, ezzel növelve annak fényét és rugalmasságát, valamint segít megőrizni a haj természetes nedvességtartalmát, ezáltal megelőzve annak kiszáradását. Hozzáadása különféle hajápoló termékekhez, mint például samponokhoz vagy kondicionálókhoz, javíthatja a haj kezelhetőségét és egészséges megjelenését.

Összefoglalva, a Mauritia Flexuosa Fruit Oil elősegíti a bőr és a haj egészségének megőrzését, valamint a kozmetikai termékekben való alkalmazása előnyösen befolyásolja a termékek tápláló, hidratáló és védelmező hatásait. A bőr és haj ápolásán túlmenően hozzájárul a bőr öregedési folyamatának lassításához és erősíti a bőr természetes védekezőképességét.