35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Olive Squalane egy könnyen felszívódó, nem zsíros, tiszta növényi összetevő, amelyet az olívaolaj növényi szkvalénjének hidrogénezésével állítanak elő. Nagyra értékelt tulajdonsága, hogy strukturálisan hasonló a bőr természetes lipideihez, különösen a bőr felszínén található szkvalénhez, ami kulcsfontosságú összetevője a bőr hidrolipid rétegének. Ennek köszönhetően az Olive Squalane kiválóan alkalmas a bőr ápolására és védelmére, valamint elősegíti a hidratált, puha és sima bőr megőrzését.

A kozmetikai iparban az Olive Squalane azért vált kedveltté, mert rendkívüli képességeket mutat a bőr hidratálásában, rugalmasságának növelésében és a bőr védőrétegének erősítésében. Nem okoz irritációt vagy allergiás reakciókat, így minden bőrtípuson használható, beleértve az érzékeny és problémás bőrtípusokat is. Hipoallergén és nem komedogén természeténél fogva nem zárja el a pórusokat, így nem okoz mitesszerek vagy pattanások kialakulását.

Az Olive Squalane antioxidáns tulajdonságokkal is bír, ami segít védőréteget képezni a bőrön a káros környezeti hatásokkal szemben, mint például a szennyezés és az UV-sugárzás. Ezáltal lassítja a bőr öregedési folyamatát, hozzájárulva a ráncok és finom vonalak megjelenésének késleltetéséhez. Továbbá az Olive Squalane képes elősegíteni a bőr szerkezetének javítását és a bőrsejtek megújulását, ezáltal fiatalosabb megjelenést eredményezve.

A kozmetikai formulákban az Olive Squalane gyakran szolgál bőrpuhítóként, emolliensként és kondicionáló szerként. Megtalálható hidratáló krémekben, szérumokban, testápolókban, arc- és testolajokban, valamint alapozókban és egyéb sminktermékekben. A zsíros érzet nélküli hidratálás révén azonnal fokozza a bőr komfortérzetét és megjelenését.

currency