35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Olive Squalane egy nagyon finom és könnyű növényi olaj, amely olívaolajból származik. A squalane az emberi bőrben is megtalálható természetes összetevő, amely részt vesz a bőr hidratálásában és védelmében. Ez az összetevő kulcsfontosságú szerepet játszik a kozmetikai termékekben, mivel kiválóan hidratál, simulékonnyá teszi a bőrt, és javítja annak általános megjelenését.

Az Olive Squalane rendkívül könnyű és nem zsíros textúrájú, ezért gyorsan beszívódik a bőrbe anélkül, hogy zsíros vagy ragadós réteget hagyna maga után. Képes utánozni a bőrünk természetes lipideit, ezáltal erősíti a bőr védőrétegét, csökkenti a vízveszteséget és növeli a bőr hidratáltságát. Továbbá, antioxidáns tulajdonságai révén segít védeni a bőrt a káros környezeti hatásokkal, például a szennyezett levegővel és az UV-sugárzással szemben.

Ez az összetevő rendkívül sokoldalú, számos kozmetikai termékben megtalálható, beleértve az arcápoló olajokat, hidratáló krémeket, szérumokat, testápolókat és még ajakápoló termékeket is. Különösen előnyös száraz, érzékeny vagy öregedő bőr esetén, mivel segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát és rugalmasságát, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, valamint növeli a bőr hidratáltságát és puhaságát.

Az Olive Squalane használata a kozmetikumokban nem csak a bőr állapotának javítására korlátozódik, hanem javíthatja a termékek textúráját és alkalmazásának élményét is. Azáltal, hogy a termékek könnyedebbé és selymesebbé válnak, javítja a felvitel könnyedségét, elősegíti a hatóanyagok bőrbe való jobb felszívódását.

currency