35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Oryza Sativa Bran Oil, azaz rizskorpa olaj egy növényi olaj, amely a rizsszemek külső rétegéből, a rizskorpából készül. Ez az olaj rengeteg vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz, amelyek előnyös hatással vannak a bőr állapotára. Az antioxidánsok közt megtalálható az E-vitamin, ferulsav, és az orizanol, amely különösen hatékony az UV-sugárzás okozta károk elleni védekezésben.

A kozmetikai iparban az Oryza Sativa Bran Oil népszerű összetevő a bőrápolási és hajápolási termékekben. Ez az olaj könnyű és nem zsíros, ami miatt gyorsan felszívódik a bőrbe anélkül, hogy olajos, ragadós réteget hagyna maga után. Emiatt különösen alkalmas normál, kombinált és olajos bőrtípusokra is.

Ennek az olajnak az alkalmazása javítja a bőr általános állapotát és megjelenését. Hidratáló és emolliens tulajdonságai révén segíti a bőr puhaságának, simaságának megőrzését és a bőr nedvességtartalmának fenntartását. Az Oryza Sativa Bran Oil képes a bőr védelmére az oxidatív stresszel szemben, amely az öregedési folyamatok egyik fő kiváltó oka.

Az olajban lévő gamma-oryzanol segíthet a bőr természetes barnulásának elősegítésében és egyben védi a bőrt az UV-sugárzás káros hatásaival szemben. Ezenkívül, a rizskorpa olaj antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásai miatt is értékes, amelyek segíthetnek a bőrproblémák, mint például az akné kezelésében.

A hajápolás terén az Oryza Sativa Bran Oil táplálja a hajszálakat és a fejbőrt, erősíti a hajat, megelőzve annak töredezését és hajhullást. A magas antioxidáns tartalmú olaj javítja a haj szerkezetét és fényességét, miközben segít megőrizni annak természetes nedvességtartalmát.