35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Palmitoyl Tripeptide-5, gyakran hasznos összetevő a kozmetikai termékekben, egy szintetikus peptid, amely a bőr természetes kommunikációját utánozva serkenti a kollagén termelődését. Ez a tripeptid egyedi aminosav-szekvenciával rendelkezik, amely képes utánozni a bőr saját kommunikációs mechanizmusait, így elősegíti a bőr alatti kollagénszintézist. A kollagén létfontosságú szerepet játszik a bőr szerkezetének megtartásában, rugalmasságának és hidratáltságának fenntartásában.

Kozmetikumokban való alkalmazásának elsődleges célja az öregedés jeleinek, mint a ráncok és finom vonalak, látható mérséklése. A Palmitoyl Tripeptide-5 kiválóan beilleszthető az anti-aging, vagyis az öregedésgátló termékek formulái közé, mivel segíti a bőr rugalmasságának és feszesítésének javítását, nyomon követve az ifjúságos megjelenést. Ezzel egyidejűleg javítja a bőr szerkezetét és az összhatást is.

Emellett a Palmitoyl Tripeptide-5 hidratáló hatású, ami a száraz és dehidratált bőr ápolására teszi különösen alkalmassá. A megfelelő hidratáltsági szint fenntartása létfontosságú a bőr egészségének megőrzésében, amely így ellenállóbbá válik a külső káros hatásokkal szemben.

Ennek a peptidnek az előnye, hogy viszonylag kis molekulaméretének köszönhetően képes mélyen behatolni a bőrbe, így az aktív összetevők közvetlenül a bőr mélyebb rétegeiben fejthetik ki hatásukat, biztosítva a hosszantartó és látható javulást.

A kozmetikai ipar folyamatosan keresi a módszereket a bőrápolási termékek hatékonyságának növelésére. A Palmitoyl Tripeptide-5 képessége a kollagén termelésének serkentésére, valamint hidratáló és bőrstruktúrát javító tulajdonságai kiemelkedő helyezték ezt az összetevőt a bőrápolás területén. Rendszeres használatával a bőr megjelenése érezhetően javul, csökkennek az öregedés jelei, és az általános bőrminőség is javul.

currency