35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Panthenol, amelyet gyakran provitamin B5-ként is emlegetnek, egy alkoholos forma, amely a vitamin B5 (pantoténsav) előanyagaként ismert. Széles körben alkalmazzák kozmetikai termékekben a sokféle jótékony hatása miatt. Képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe is, ahol segít a sejtek növekedésében és regenerálódásában, ezáltal elősegíti a bőr egészségének megőrzését és a sebek gyorsabb gyógyulását.

A Panthenol szerepet játszik a bőr hidratálásában is, mivel vonzza és megköti a vizet a bőrben, így segítve annak hidratált maradását. Ezen kívül enyhíti az irritációt és a bőrpírt, így különösen előnyös a nap által okozta bőrkárosodás kezelésére vagy érzékeny és irritált bőr ápolására. Képes a bőr védekező képességének erősítésére is, ezzel növelve annak ellenálló képességét a külső káros hatásokkal szemben.

Gyakran találkozhatunk vele olyan termékekben mint különféle bőrkrémek, samponok, balzsamok vagy napvédők, ahol a cél a bőr vagy a haj kondíciójának javítása. A hajápolás terén is előnyös, mivel segít megerősíteni a hajszálatokat, növeli a haj rugalmasságát és fényét, ezáltal hozzájárul az egészséges haj megjelenéséhez.