35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Passiflora Edulis Seed Oil, más néven a maracujaolaj egy természetes növényi olaj, amely a golgotavirág magjaiból származik. Tápláló és hidratáló tulajdonságai miatt kedvelt összetevője a kozmetikai termékek széles skálájának. Ez az olaj különösen gazdag antioxidánsokban, esszenciális zsírsavakban, valamint vitaminokban, köztük a C és E vitaminban, amelyek kulcsszerepet játszanak a bőr egészségének megőrzésében.

A Passiflora Edulis Seed Oil képes mélyen behatolni a bőrbe, így elősegíti annak hidratálását és regenerálódását anélkül, hogy zsíros vagy nehéz érzetet hagyna maga után. A bőrpuhító és könnyű textúrája révén ideális választás lehet akár a zsíros, akár a száraz bőrtípusú emberek számára egyaránt. Az olaj esszenciális zsírsav-tartalma, beleértve az omega-6 és omega-9 zsírsavakat, hozzájárul a bőr barrier funkciójának erősítéséhez, védelem nyújtva ezzel a káros környezeti hatásokkal szemben.

Ezenfelül, a Passiflora Edulis Seed Oil antioxidáns tulajdonságai révén segít védeni a bőrt a szabad gyökök károsító hatásaival szemben, amelyek elősegíthetik a korai öregedés jeleinek megjelenését. Ezáltal hozzájárul a bőr fiatalos megjelenésének megőrzéséhez. A C-vitamin tartalma pedig elősegítheti a bőr természetes kollagén termelését, amely fontos szerepet játszik a bőr rugalmasságának és simaságának fenntartásában.

Az olajat gyakran használják arcápoló termékekben, mint például szérumokban és hidratálókrémben, de hajápolási termékekben is előfordul, köszönhetően annak képességének, hogy táplálja és revitalizálja a hajat és a fejbőrt. A Passiflora Edulis Seed Oil képes helyreállítani a sérült hajszálakat, növelve ezáltal a haj rugalmasságát és fényét.