35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Persea Gratissima Oil, vagy más néven avokádóolaj, a kozmetikai ipar egyik kedvelt alkotóeleme. Gyakran találkozhatunk vele különféle termékekben, mint például arckrémek, testápolók, hajápoló balzsamok és sok más termék összetevőjeként. Többé-kevésbé zöld színezetű, közepes illatú olaj, amely az avokádó gyümölcséből származik, pontosabban annak húsos részéből kinyert olaj. Közvetlenül a bőrön történő alkalmazás esetén is előnyös, mert mélyen táplálja azt, illetve gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet. A Persea Gratissima Oil különösen gazdag E-vitaminban, esszenciális zsírsavakban, valamint antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Ezek az összetevők kulcsfontosságúak a bőr egészségének megőrzésében.

Egyik fő értéke, hogy segít a bőr hidratálásában és regenerálódásában. A bőr számára nélkülözhetetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr természetes védőrétegének megőrzését, ezáltal védve azt a káros környezeti hatásoktól és az idő előtti öregedéstől. A kozmetikumokban való felhasználása nemcsak a száraz, hanem az érzékeny, érett vagy problémás bőrre is előnyösnek bizonyul. Az avokádóolaj elősegítheti a bőrirritáció és a gyulladás csökkenését, így gyakran használják bőrnyugtató hatása miatt is.

Másrészt, a hajápolás terén is kiemelkedően hasznos. Mélyen behatol a hajszálakba, táplálja és erősíti azokat, miközben visszaadja a haj természetes fényét és rugalmasságát. Használatakor a haj könnyebben kezelhetővé, simábbá és fényesebbé válik. Az avokádóolajból készült termékek különösen jótékony hatásúak lehetnek a száraz, töredezett vagy károsodott hajra.

Az avokádóolaj magas antioxidáns-tartalma révén védelmet nyújt a szabad gyökök által okozott károsodás ellen is. Ezáltal hozzájárulhat a bőr öregedési folyamatainak lassításához, a finom vonalak és ráncok megjelenésének késleltetéséhez.

currency