35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin egy kombinált összetevő, gyakran használják tartósítószerként a kozmetikai és személyes ápolási termékekben. Ez a vegyület előnyösen kombinálja a phenoxyethanol antimikrobiális tulajdonságait az ethylhexylglycerin bőrpuhító és antimikrobiális hatásaival. Az ilyen kombináció lehetővé teszi a gyártók számára, hogy biztonságosabb és bőrbarátabb termékeket fejlesszenek ki.

A phenoxyethanol egy széles spektrumú, hatékony tartósítószer, amely bakteriális szennyeződésekkel szemben nyújt védelmet, miközben kevésbé valószínű, hogy irritálja a bőrt, mint néhány más tartósítószer. Gyakori alkalmazási területei közé tartoznak a sminktermékek, az arckrémek, a testápolók és a samponok. Mivel stabil vegyület, jól működik számos különböző szépségápolási és személyi higiéniai termék formulációjában.

Az ethylhexylglycerin egy másik fontos összetevő, ami javítja a bőr érzetét a termék alkalmazása után, segítve a bőr hidratálását és puhábbá tételét. Ezen túlmenően ez az összetevő javítja a termék antimikrobiális tulajdonságait, hozzájárulva a tartósítószer hatékonyságának növeléséhez. Az ethylhexylglycerin jelenléte csökkentheti a phenoxyethanol szükséges mennyiségét, ami tovább csökkenti az irritáció kockázatát és javítja a felhasználói élményt.

Ezen előnyök révén a Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin kombinációja kiemelkedő választás sok kozmetikai gyártó számára, akik hatékonyan szeretnének megvédeni termékeiket a mikrobiális szennyeződésekkel szemben, miközben minimalizálják az irritáció kockázatát. Az egészséges bőrállapot megőrzése és a felhasználói élmény javítása érdekében egyre több kozmetikai termék tartalmazza ezt a tartósítószer kombinációt.