35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Polyglyceril-6 Oleate egy modern kozmetikai összetevő, amelyet széles körben alkalmaznak a bőrápolási és hajápolási termékekben. Ez egy észter, amelyet poliglicerinnel és zsírsavakkal (tipikusan oleinsavval) állítanak elő, így természetes összetevőkön alapul. A Polyglyceril-6 Oleate elsődleges szerepe, hogy emulgeálószerként funkcionál, ami lehetővé teszi a víz és az olaj alapú összetevők stabil keverékének létrehozását. Ez a tulajdonság különösen fontos a kozmetikumokban, ahol az összetevők egyenletes eloszlása és stabilitása kulcsfontosságú a termék hatékonysága és felhasználói élmény szempontjából.

Emellett a Polyglyceril-6 Oleate rendelkezik nedvesítő tulajdonságokkal is, amelyek segítenek megőrizni a bőr és a haj nedvességtartalmát, ezáltal növelve azon képességét, hogy hidratált és egészséges maradjon. Ez a hidratáló hatás különösen hasznos lehet azok számára, akik száraz vagy irritált bőrrel küzdenek, mivel segít helyreállítani a bőr természetes védőrétegét és csökkenti a kiszáradás okozta kellemetlenségeket.

Továbbá, amellett, hogy javítja a kozmetikumok állagát és stabilitását, valamint hidratálja a bőrt, a Polyglyceril-6 Oleate antioxidáns tulajdonságokkal is bír. Ezek a tulajdonságok segíthetnek védeni a bőrt és a hajat a környezeti stresszhatásokkal – mint például a szennyeződés és az UV-sugárzás – szembeni károsodástól, lassítva ezzel az öregedési folyamatokat.

Összességében a Polyglyceril-6 Oleate egy sokoldalú és hatékony összetevő, amely számos kozmetikai termékben megtalálható. Az alábbiakban felsorolásra kerülnek a legfontosabb élettani hatásai: