35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Polyglyceryl-2 Caprate egy multifunkcionális összetevő, amelyet széles körben alkalmaznak a kozmetikai és személyes ápolási termékekben. Ez egy észter, amelyet poliglicerinnel és kaprinsavval szintetizálnak. A poliglicerinek hidratáló hatásúak, míg a kaprinsav könnyű, nem-zsíros érzetet biztosít. Ez a kombináció teszi a Polyglyceryl-2 Capratet kiválóan alkalmassá az arc-, testápolási termékek és hajápolási formulák számára.

A Polyglyceryl-2 Caprate elsődleges funkciója az emulgeáló szer, amely lehetővé teszi a víz és az olaj alapú komponensek homogén keverését. Emellett stabilizálja ezeket az emulziókat, ami hosszantartóbb és egységesebb állagot eredményez a termékben. A stabil emulziók létrehozása kulcsfontosságú a kozmetikai termékek, mint például krémek, lotionok és tisztítók hatékony formulázásában.

Másodlagosan, a Polyglyceryl-2 Caprate hidratáló és bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik. Magas affinitása van a bőrhöz, ami lehetővé teszi, hogy segítse a bőr természetes védőrétegének megerősítését, ezáltal növelve annak hidratáltságát és rugalmasságát. Ez a hidratálás kulcsfontosságú a különböző bőrproblémák, például szárazság vagy repedezettség megelőzésében és kezelésében.

A Polyglyceryl-2 Caprate antimikrobiális tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segítenek megőrizni a termékek tartósságát és megvédeni a bőrt a káros mikroorganizmusoktól. Ez a tulajdonság növeli a termékek biztonságosságát és hosszabb ideig megőrzi azok frissességét.

Ezen felül, ennek az összetevőnek gyulladáscsökkentő tulajdonságai is vannak, amelyek segítenek csökkenteni a bőrirritációt és a gyulladást, különösen az érzékeny bőr esetében. Ez lehetővé teszi a Polyglyceryl-2 Caprate alkalmazását az érzékeny bőrre szánt termékekben is.

Összefoglalva, a Polyglyceryl-2 Caprate egy sokoldalú összetevő, amely különböző tulajdonságai révén előnyös a kozmetikai termékek széles skálájában. Ez a vegyület nem csak emulgeáló és stabilitást növelő hatással rendelkezik, hanem hidratál, puhít, antimikrobiális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai is vannak, így támogatja a bőr egészségét és jólétét.