35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Pongamia Glabra Seed Oil, más néven Millettia pinnata magolaj, egy már régóta ismert növényből származik, amelyet elsősorban Ázsiában termesztenek. Ez az olaj gazdag esszenciális zsírsavakban, mint például az omega-9 (olajsav), valamint vitaminokban és antioxidánsokban, amelyek kiemelkedő előnyökkel bírnak a bőrápolásban.

A Pongamia Glabra Seed Oil használata a kozmetikai iparban elsősorban annak magas antioxidáns tartalma miatt vált elterjedtté. Az antioxidánsok védelmet nyújtanak a környezeti stressz okozta károk ellen, segítve a bőr természetes védekezőképességének fenntartását. Ezen kívül az olajban található esszenciális zsírsavak hozzájárulnak a bőr hidratálásához, növelve annak rugalmasságát és simaságát, ezáltal elősegítve a bőr egészséges megjelenését.

Az olaj antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, ami kiemelten hasznos lehet olyan bőrproblémák kezelésében, mint az akné, az ekcéma vagy a psoriasis. Ezek a tulajdonságok segíthetnek a bőrirritációk csökkentésében és a bőrállapot javulásában. Továbbá, a Pongamia Glabra Seed Oil könnyű textúrája miatt a bőr könnyen felszívja, nem hagyva zsíros érzetet, ami különösen előnyös lehet a zsíros vagy kombinált bőrtípusok számára.

Ezen felül a Pongamia Glabra Seed Oil-t nemcsak a bőrápolásban, de a hajápolásban is használják. Segít táplálni a fejbőrt, hozzájárulva a haj egészségének és erősségének fenntartásához. Kiválóan alkalmazható száraz, sérült haj és a korpásodás kezelésére is, köszönhetően tápláló és hidratáló hatásának.

A fentiek tükrében a Pongamia Glabra Seed Oil egy sokoldalúan hasznosítható összetevő a kozmetikumokban, mely számos bőr- és hajápolási előnyt kínál. Ezek az előnyök teszik ezt az olajat egyre népszerűbbé a természetes és fenntartható összetevőket előnyben részesítő fogyasztók körében.

currency