35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Prunus Armeniaca Kernel Oil, vagyis a sárgabarackmag-olaj, egy értékes összetevő a kozmetikai iparban. Ez az olaj a sárgabarack magjából készül, és gazdag E-vitaminban, olajsavban (omega-9 zsírsav) és linolsavban (omega-6 zsírsav), amelyek közismertek a bőrápolás szempontjából kívánatos tulajdonságaikról.

Ez az olaj könnyű textúrájú, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan felszívódjon a bőrbe anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. Éppen ezért sokféle kozmetikai termékben alkalmazzák, mint például az arcápoló krémekben, testápolókban, szérumokban és hajápoló termékekben. Az olaj természetes hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és fokozza annak rugalmasságát.

A sárgabarackmag-olaj antioxidáns tulajdonságokkal bír, amely segít megvédeni a bőrt a káros szabad gyökökkel szembeni károk ellen. Az antioxidánsok, mint az E-vitamin, fontos szerepet játszanak a bőr öregedési folyamatának lelassításában, segítve a bőrnek, hogy tovább maradjon fiatalos és ragyogó.

Az olajsav és linolsav, amelyek bőségesek az olajban, segítenek a bőrfelszínen lévő irritációk és gyulladások enyhítésében. Ezáltal az olaj különösen előnyös lehet azok számára, akik érzékeny vagy problémás bőrrel rendelkeznek. Az olaj képes elősegíteni a bőr természetes reparálódási folyamatát, csökkentve a bőrirritáció és az ekcéma megjelenését.

Emellett a sárgabarackmag-olajat hajápolásra is használják. Képes táplálni a hajat és a fejbőrt, elősegítve a haj növekedését és csökkentve annak töredezettségét. A hajszálak hidratáltabbá, fényesebbé és kezelhetőbbé válnak az olaj rendszeres használata által.

currency