35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Punica Granatum Seed Oil, ismertebb nevén gránátalma magolaj, egy luxus összetevő, amit a kozmetikai ipar széles körben alkalmaz, különösen az anti-aging és hidratáló tulajdonságai miatt. Ez az olaj a gránátalma magjaiból sajtolt olaj, amely gazdag antioxidánsokban, esszenciális zsírsavakban és vitaminokban. A legkiemelkedőbb antioxidánsok, amiket tartalmaz, azok a polifenolok, köztük a punicalagin, ami különösen erős antioxidánsként ismert, valamint a C és E vitaminok, amelyek segítik a bőrt a szabad gyökök okozta károsodás elleni védelemben.

Az olaj rendkívül tápláló, ami elősegíti a bőr rugalmasságának megőrzését és a finom vonalak, ráncok megjelenésének lassítását. Az esszenciális zsírsavak, például az omega-5 zsírsav, amely egyedülállóan magas a gránátalma magolajban, elősegítik a bőr hidratálását, és támogatják a bőr természetes védekező képességét, ami különösen hasznos lehet a száraz vagy érett bőr számára. Továbbá, ezek a zsírsavak segítenek fenntartani a bőr természetes barrier funkcióját, ami véd a környezeti szennyeződésekkel szemben.

A termék alkalmazása másik előnye, hogy enyhe gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, amely előnyös lehet bizonyos bőrproblémák, mint például az ekcéma vagy a pszoriázis kezelésében. Az antibakteriális tulajdonságai is segíthetnek a bőr egészségének megőrzésében, csökkentve a pattanásokat okozó baktériumokat.

currency