35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Rosa Canina, közismert nevén a vadrózsa, az egyik legkedveltebb növényi összetevő a kozmetikai iparban. A vadrózsa magjából nyert olaj, más néven hip olaj, rendkívül gazdag esszenciális zsírsavakban, beleértve az omega-3 és omega-6 zsírsavakat, valamint A-, C-, E- és F-vitaminokat. Ezek az összetevők kulcsfontosságúak bőrünk egészségének és szépségének megőrzésében.

Az olaj kiváló hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, így puhává és simává téve azt. Emellett a gyulladáscsökkentő tulajdonságai révén enyhíti a bőrirritációkat és a bőrpírt. Az antioxidáns tulajdonságoknak köszönhetően pedig védelmet nyújt a káros szabad gyökökkel szemben, így segítve a bőr öregedési folyamatainak lassítását.

A vadrózsa olaj a hegek, striák és egyéb bőrhibák megjelenésének csökkentésében is hatékony, javítva a bőr szerkezetét és rugalmasságát. Fontos szerepet játszhat az aknéra hajlamos bőr kezelésében is, mivel segít normalizálni a bőr faggyútermelését és csökkenteni a gyulladást.

E tulajdonságoknak köszönhetően a Rosa Canina hip olajat számos kozmetikai termékben használják, mint például arckrémek, testápolók, szérumok és arcolajok. Különösen népszerű az anti-aging és hidratáló termékekben, valamint az érzékeny vagy problémás bőr kezelésére szánt készítményekben.